Financiering

Onderzoek je financieringsmogelijkheden

Een hypotheek afsluiten doe je natuurlijk niet dagelijks. En bij nieuwbouw is het allemaal net ietsje anders dan bij een bestaande woning. Zo wordt er wordt tijdens de bouw gewerkt met een bouwdepot en is het bij sommige aanbieders ook mogelijk om extra korting te krijgen of meer te kunnen lenen vanwege het gunstige energielabel van een nieuwbouwwoning.

Laat je daarom goed informeren over je mogelijkheden. Voor de Melkfabriek hebben we twee samenwerkingspartners uitgezocht die klaar staan om je van advies te voorzien. De ING bank heeft op haar speciale projectwebstite alvast wat informatie voor je op een rij gezet. Je kunt daar ook direct een afspraak maken met een hypotheekadviseur die de ins en outs van dit project kent. 

Ook de hypotheekadviseurs van Finenzo zijn goed bekend met het project en staan klaar om je van passend advies te voorzien vanuit hun kantoor aan de Holterweg 67a in Deventer. Contactgegevens en meer infomatie vind je op de website van Finenzo.  

Kandidaten die hun financieringsmogelijkheden ten tijde van de inschrijving aantoonbaar (middels het formulier financiele check) hebben uitgezocht krijgen voorran bij de toewijzing. Neem dus zeker even contact op met een financieel adviseur.